jak uruchomić silnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sawy
    Classic
    • 2012
    • 1

jak uruchomić silnik

Zamieszczone przez uniks
    Pozwolę sobie wtrącić swoje 3gr. na temat Polbanku.....
    Być może i mają korzystnie wyglądającą ofertę, ale to nie jest polski bank. Nadal jest to bank GRECKI działający na podstawie tzw. paszportu europejskiego i podlega pod grecki fundusz gwarancyjny jak i grecki nadzór bankowy. A jaka sytuacja jest w Grecji chyba każdy wie. I chyba nie ma takiego analityka, który ze 100% pewnością stwierdzi że greckie banki przetrwają obecny kryzys.
    Ergo, proponuję daleko idącą ostrożność
    A kolega jest nie na czasie ... taki pierwszy z brzegu news - http://www.parkiet.com/artykul/1097108.html

Polbank jest polskim bankiem i podlega pod KNF :P ... zdaje się, że podali takową informację w poniedziałek tuż po weekendzie kiedy to niektórzy analitycy wróżyli, że Grecja ogłosi upadłość.
  • wiechu315
    Classic
    • 2011
    • 1

jak uruchomić silnik

Witam jestem pierwszy raz a problemik mam nie lada posiadam Octavie 1 combi po wypadku lekko sie podpiekła miała wtedy silnik 90 koni wstawiłem 110 konny motor oczywiście TDI z silnikiem były przełożone dwie wiązki do kompa i sterownik silnika za diabła nie moge uruchomić silnika ktoś podpowiedział mi o przełożeniu sterownika ima i stacyjki i zegarów teoretycznie proste ale do ima jest inna ftyczka co można zrobić jak uruchomić srebrną strzałe

Komentarz

• dariuspolo
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1168

...w naszych autach nie ma osobnego modulu immo, immo siedzi w zegarach, jezeli wiazki pochodza z auta na bazie GIV to prawdopodobnie masz konflikt Immo2/3 stad inne wtyczki, jezeli wszystko dobrze podlaczyles i tylko immo nie pasuje to mozna je wylaczyc i po problemie.

Najlepiej jak bys wstawil na forum scan z bledami.
      T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
      SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
      Zuzycie paliwa

Komentarz

Pracuję...